Головна  →  Новини районів  →  9 грудня 2015

До Дня Збройних сил України учнівський та педагогічний колективи НВК «Домінанта» за ініціативи працівників бібліотеки долучились до Всеукраїнської акції «Подаруй книгу воїну»

До Дня Збройних сил України  учнівський та педагогічний колективи НВК «Домінанта» за ініціативи працівників бібліотеки долучились до Всеукраїнської акції «Подаруй книгу воїну»

А також триває довгострокова благодійна акція «Хто, якщо не ми?!», у рамках якої  педагогічним, батьківським та учнівським колективами закладу зроблено багато добрих справ для захисників Сходу нашої країни. Це і участь у Всеукраїнській акції «Ліки бійцям», збір одягу, продуктів харчування, макулатури для придбання ліків, плетіння сіток, виготовлення оберегів та листівок, і ще багато інших хороших справ.

До Дня Збройних сил України  родина НВК «Домінанта» зібрала та через небайдужих людей – волонтерську групу «Україна неподільна» - передала на передову домашню консервацію. Маємо надію, що ці маленькі скляні баночки зі смаколиками,  які власноруч робили вчителі та мами-господині наших учнів, порадують бійців і допоможуть відчути домашній затишок й згадати ніжні, турботливі руки своїх дружин і матерів.

Перейти до спискуВерсiя для друку