Головна  →  Новини районів  →  30 вересня 2015

І серцем, і душею

І серцем, і душею

28 вересня 2015 р. в Українському колежі відбулися урочистості з нагоди 97-ї річниці від дня народження В.О.Сухомлинського та двадцятисемиліття нашої школи, що з гордістю носить його славетне ім'я!

Колеж – це  друзі, цікаві уроки, приємні враження та відкриття, щире спілкування…Це простір для  розвитку талантів та здібностей дітей.

Святкова програма, без сумніву, це довела. Неперевершеним був виступ хору учнів 4 – 6 класів під керівництвом Хлєбнікової Л.О., кандидата педагогічних наук. Особливо вразило глядачів виконання дітьми  «Оди радості» Бетховена мовою оригіналу. Третьокласнички, виконуючи «Польку», полонили зал неймовірною енергетикою дитинства. Авторська поезія «Україна» Лізи Щербатенко, учениці 7 – А класу, спонукала і маленьких глядачів, і дорослих до роздумів про нашу Батьківщину. Своєрідним музичним подарунком для вчителів став яскравий виступ зразкового ансамблю пісні і танцю «Яблуневий цвіт». До найглибших струн у душі кожного доторкнулися артисти Тріо Національного президентського оркестру, виконуючи українські народні пісні.

Ми щасливі, що у такий важливий день до нас завітали високоповажні гості: Горбунов Я.В., голова РДА Дніпровського району; Помиткін Е.О.,  доктор психологічних наук; Медведєва О.В., доктор філософії, голова Ради колежу; Степурін І.М., видавець, кандидат технічних наук;  Ермаков І.Г., кандидат педагогічних наук, давній,  щирий друг колежанської родини; Сазоненко Г.С., народний вчитель України, кандидат педагогічних наук, директор гуманітарного ліцею Університету ім. Т.Г.Шевченка; Шукевич Ю.В., голова асоціації керівників шкіл міста Києва, директор фінансового ліцею.

Щиро дякуємо вчителям та колежанам за яскраве та душевне свято.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку