Головна  →  Новини  →  18 вересня 2015

Цього літа за рахунок столичного бюджету було оздоровлено більше 10 тисяч маленьких киян

Цього літа за рахунок столичного бюджету було оздоровлено більше 10 тисяч маленьких киян

Цього року вперше було здійснено вчасне та у повному обсязі фінансування літньої кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей. Зокрема, з київського бюджету на вказані цілі було виділено 29 млн грн. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час засідання підсумкового штабу з оздоровлення.

«Незважаючи на економічні складнощі, нам вдалося у повному обсязі реалізовувати програму з організації відпочинку маленьких киян. Мер Києва Віталій Кличко особисто контролював і уважно стежив за тим, як проходила кампанія, адже якісне оздоровлення та відпочинок дітей є одним із найважливіших стратегічних завдань Київської міської державної адміністрації», – зазначила вона.

За словами Ганни Старостенко, цьогорічна кампанія з оздоровлення також відрізнялась й високою якістю програми відпочинку, яка базувалася на принципах національно-патріотичного виховання дітей.

«Окрема увага була приділена дітям киян-учасників АТО, а також дітям із числа переселенців. Для майже 300 дітлахів нам вдалося організувати відпочинок за кордоном, ще понад 2 млн грн міська влада виділила на забезпечення відпочинку в Україні – близько 350 столичних школярів відпочили в Херсонській області», – додала вона.

Водночас заступник голови КМДА підкреслила, що для організації відпочинку дітей на наступний рік місту є над чим працювати: «Безперечно, наступного року на оздоровлення ми виділимо не меншу суму, ніж цього. Крім того, з метою підвищення якості виховної програми та професійного рівня персоналу у таборах ми маємо намір провести його додаткову підготовку».

Зазначимо, що цього року за рахунок міського бюджету було оздоровлено понад 10 тисяч дітей.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку