Головна  →  Новини  →  30 квітня 2015

Пройшло нагородження ІХ міського конкурсу «Київ – місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати»

Пройшло нагородження ІХ міського конкурсу «Київ – місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати»

У Київському Палаці дітей та юнацтва 28 квітня 2015 року пройшло нагородження ІХ міського конкурсу «Київ – місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати».

Столиця нашої країни – Київ – одне з найдревніших міст України та Європи. Київ по праву називають містом стародавньої культури, чудесним архітектурним пам’ятником нашої славної героїчної історії, овіяним сивою старовиною, поетичними переказами та чудовими легендами. А задля того, щоб в житті столиці України активно брали участь школярі та учнівська молодь – існують такі конкурси.

Цей проект створений для виявлення творчого потенціалу, підтримки молодих талантів, а також, впровадження творчих ідей та ініціатив у практику місцевого самоврядування. Також, однією з ідей конкурсу є виховання патріотизму підростаючого покоління через любов до рідного міста та людей, які в ньому живуть і  працюють.

Конкурс проходив у три етапи, на різних рівнях: загальношкільний, районний та найкращі роботи потрапили на міський рівень. Приймались роботи номінаціях «Київ літературний», «Київ мистецький», «Київ соціальний», «Київ – зелен сад», «Київ – гармонія і стиль». До оргкомітету конкурсу надійшло безліч цікавих та оригінальних робіт. І лише найкращі посіли призові місця. У Київському Палаці дітей та юнацтва вітали переможців вихованці народних художніх колективів «Експромт» та «Первоцвіт».

Конкурс «Київ – місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати» спрямований на розвиток та підтримку ідей школярів, дітей – майбутнього нашої держави.

            

Перейти до спискуВерсiя для друку