Головна  →  Новини районів  →  23 березня 2015

21 березня 2015 року освітяни, школярі та їх батьки взяли активну участь у суботнику «Чисте місто починається з мене!»

21 березня 2015 року освітяни, школярі та їх батьки взяли активну участь у суботнику «Чисте місто починається з мене!»

Ця давня прекрасна традиція – навесні разом наводити порядок у місті – і в цьому році успішно стартувала!

Освітяни, школярі навчальних закладів району, їх батькита всі, кого хвилює проблема довкілля, краси і чистоти рідного Дніпровського району, взяли активну участь у суботнику 21 березня, адже лише у згуртованій праці ми здатні захистити і зробити чистим наше місто!

«Чисте місто починається з мене!» – саме під таким гаслом суботник об'єднав велику кількість педагогічних працівників, школярів, батьків, небайдужих мешканців Дніпровського району задля наведення порядку у наших навчальних закладах. Не залишилось жодної байдужої школи, яка б своєю ініціативністю не показала гарний приклад, щоб люди були культурнішими, не засмічували навколишнє середовище та поважали працю інших.

«Талант – це не лише декламування віршів чи написання законів. Талант – це брати відповідальність за свої вчинки, за своє подвір’я і за своє місто!» –зазначила начальник управління освіти Наталія Василівна Іваніна.

Особливо згуртовано попрацювали освітяни Дніпровського району на території недіючого дошкільного закладу № 617, що знаходиться на Микільсько- Слобідській, 2. Учителі, вихователі та технічні працівники закладів освіти, спеціалісти та методисти управління освіти, усього майже 200 осіб – обрізали кущі, прибирали опале сухе листя та гілля, підмітали доріжки.   Головне мати ідею, знаходити однодумців і вірити в свої сили. Іноді з цього виходить щось грандіозне. До прибирання території цього закладу долучилися і мешканці навколишніх будинків. Це є прояв справжнього патріотизму, відповідальності за свою громаду і за своє місто. Саме завдяки такій громадянській позиції наш район і місто Київ стануть більш привабливими і затишними.

Весняний двомісячник з благоустрою вдало стартував у навчальних закладах Дніпровського району! І це лише успішний початок великої справи!

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку