Головна  →  Новини  →  26 лютого 2015

Загальноміська благодійна акція «Школи Києва – бійцям АТО!»

Загальноміська благодійна акція «Школи Києва – бійцям АТО!»

26 лютого 2015 року за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва, управління освіти Голосіївської державної у місті Києві адміністрації та громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО» у школі І-ІІІ ступенів № 286 міста Києва  відбулася зустріч педагогічного та учнівського колективів із військовослужбовцями 12-го Батальйону територіальної оборони міста Києва.

Учні взяли активну участь у загальноміській благодійній акції «Школи Києва – бійцям АТО!»  Вони зібрали та передали на утилізацію 4 т 571 кг макулатури, подарували бійцям малюнки та власноруч виготовлені обереги і висловили надію, що амулети берегтимуть солдатів повсюди.

Завершилася акція концертом «Україна починається з тебе!», на якому вихованці Зразкового ансамблю танцю «Вербиченька» вітали присутніх народними танцями, юні поети читали вірші, присвячені подіям в Україні, та співали українські пісні.

Ніхто не залишився байдужим: серця переповнювалися гордістю за тих людей, котрі свободу свого народу цінують вище за власне життя.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку