Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

Освітян Києва навчали правилам безпеки в разі терористичних проявів

Освітян Києва навчали правилам безпеки в разі терористичних проявів

На базі Київської інженерної гімназії рятувальники провели семінар-нараду для керівників столичних навчальних закладів на тему  «Безпека учасників навчально-виховного процесу щодо заходів попередження та інформування населення про небезпечні наслідки аварій та катастроф техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру під час проведення АТО».

Слухачам розповіли про організацію цивільного захисту в навчальних закладах та створення оперативного штабу реагування на надзвичайні ситуації. Особливу увагу наголосили на протидії терористичних проявів.

Рятувальники Дарницького району розібрали першочергові дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій та обговорили, які місця можуть слугувати укриттям. Крім того, організатори заходу разом із співробітниками кримінальної міліції пояснили алгоритм дії у разі знаходження підозрілих і вибухонебезпечних предметів.

«Проведення подібних семінарів дає змогу підвищити рівень теоретичної підготовки з питань цивільного захисту не лише керівників навчальних закладів, а й усіх учасників навчально-виховного процесу», – наголосив начальник Головного управління ДСНС України у м. Києві Сергій Окатов. 

Перейти до спискуВерсiя для друку