Головна  →  Новини районів  →  20 лютого 2015

У спеціалізованій школі № 254 відбулася заключна зустріч освітян міста Києва з представниками делегації міста Мюнхена

У спеціалізованій школі № 254 відбулася заключна зустріч освітян міста Києва з представниками делегації міста Мюнхена

На подвір`ї школи гостей зустрічав ансамбль барабанщиць. У небо злетіли кульки у пам`ять  Героїв  Небесної сотні. У фойє на гостей  чекали випускники та адміністрація школи  в національних костюмах з короваєм на рушнику. Зустріч продовжила екскурсія по школі.

          У спортзалі делегація ознайомилася зі спортивними досягненнями закладу. Учитель фізкультури Качинський І.І. зробив удар офіційним м`ячем Євро – 2012. Далі німецьких колег вітали учні 5-А класу піснею «Perfekte Welle». Екскурсія проводилась знайомством з початковою школою; відвідуванням творчих майстер-класів:  українська світлиця – ліплення вареників; виготовлення ляльки – мотанки, які німецькі вчителі отримали в подарунок; петриківський розпис; виготовлення поробки з солоного тіста; створення витинанки. Гості ознайомилися з експозицією пам`яті Героїв Небесної Сотні.

          Кульмінацією став концерт, влаштований учнями і педагогами навчального закладу. Звуки мелодії вальсу «Як тебе не любити, Києве мій» супроводжувалися виступом учнів спортивно - бального  клубу «Вікторія -А». Ведуча свята представила поважних і почесних гостей.

          На сцені вітали присутніх Чарівник і Україночка, Народний художній колектив – ансамбль танцю «Вітамінчики» (худ. керівник Відмінник освіти України, «Киянка року» Мельник О.Б.). Лунала пісня «Сторона моя» з вуст випускниці  школи Цімох Юлії, виступав хореографічний колектив школи (керівник Полякова О.М.) з «Німецьким танком». Хвилиною  мовчання усі присутні вшанували пам`ять подвигу учасників Революції гідності та увінчення пам`яті Героїв Небесної сотні. Із авторською піснею «Українці і вірмени - брати» на сцені виступав керівник вокального ансамблю Григорян Сурен Славович.

Юні школярі поділились своїми мріями про мир і злагоду у всьому світі, а особливо в Україні. Випускниця Цімох Юля виконала пісню «Україна – це я!», її виступ супроводжувала хореографічна композиція учнів нашої школи. Завершився концерт фінальною піснею «Мій Рідний Край», яку виконали усі учасники свята.

Перейти до спискуВерсiя для друку