Головна  →  Новини  →  9 лютого 2015

Ганна Старостенко привітала учнів та педагогів ліцею-інтернату «Кадетський корпус» з 55-річчям

Ганна Старостенко привітала учнів та педагогів ліцею-інтернату «Кадетський корпус» з 55-річчям

За участю заступника голови КМДА з гуманітарних питань Ганни Старостенко у ліцеї-інтернаті № 23 «Кадетський корпус» (вул. Салютна, 11-А) відбулися урочистості «Мить довжиною в життя» з нагоди 55-річчя від дня заснування школи. Окрім того, до свята найкращим педагогам вручили грамоти та подяки.

«За час існування ваш ліцей здобув славу сучасного освітнього центру, який акумулює знання і досвід, прогресивні виховні ідеї, робить вагомий внесок у розвиток столичної освіти. В унікальному навчальному закладі «Кадетський корпус» ви виховуєте майбутніх захисників вітчизни – кадетів, та майбутніх берегинь нашого роду – панянок. Ви виховуєте нову націю України. У такі нелегкі для нашої країни часи, приємно знати, що майбутнє покоління киян зростає справжніми патріотами», – привітала з ювілеєм учнів та педагогів Ганна Старостенко.

Зазначимо, ліцей-інтернат № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району – це середній загальноосвітній навчально-виховний заклад І-ІІІ ступенів, що здійснює науково-практичну підготовку талановитої учнівської молоді, забезпечує поглиблене вивчення окремих предметів і навчання з військово-професійною спрямованістю та допрофесійною підготовкою.

Педагогічний колектив навчального закладу налічує 87 педагогічних працівників, з яких: 35 вчителів, 36 вихователів (14 офіцерів-вихователів), педагог-організатор, практичний психолог, соціальний педагог, бібліотекар, 6 керівників гуртків, 6 концертмейстерів. На сьогодні у ліцеї функціонує 25 класів, з них 5 класів панянок та 20 класів кадетів. За останні п’ять років майже втричі зросла чисельність вихованців з 262 у 2009 році до 629 – у 2014. З вересня 2014 року у ліцеї навчається 10 дітей-переселенців із зони АТО.

Перейти до спискуВерсiя для друку