Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

Стартувала акція по збору макулатури серед освітніх закладів м.Києва

Громадська організація  «Київська міська спілка ветеранів АТО», що створена ветеранами 12-го Батальйону територіальної оборони Києва, пропонує провести акцію по збору макулатури серед освітніх закладів м.Києва, кошти від якої будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО. Вказана акція має на меті не лише підтимку учасників та ветеранів АТО, а й зміцнення серед молоді патріотизму, виховання наступних якостей: чуйність, взаємодопомога, колективна та індивідуальна відповідальність за долю країни. Крім цього, акція матиме екологічну складову: утилізація та переробка вторинної целюлозної сировини.

Таким чином, проведення такої акції, з одного боку, сприятиме посиленню боєздатності української армії  та забезпечення потреб ветеранів АТО та їхніх сімей, а з іншого, матиме педадогічни та екологічний ефект. 

Зібрана макулатура буде передана підприємству з утилізації вторинної сировини, а отримані кошти будуть перераховані на рахунок Благодійної організації «Благодійний фонд Український опір», який створений з ініціативи ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО».

Всі перераховані кошти будуть витрачені на забезпечення потреб військовослужбовців 12-го Батальйону територіальної оборони Києва, які приймають участь в АТО.

 

Київська міська спілка ветеранів АТО

м.Київ, вул. Васильківська, буд.1, оф.108\1

тел. (044) 393-43-28, (050) 277-26-13, (096) 871-55-70

e-mail: [email protected]

 

Перейти до спискуВерсiя для друку