Головна  →  Новини  →  19 січня 2015

Зустріч учнів міста Києва з військовослужбовцями 12-го Батальйону територіальної оборони міста Києва

Зустріч учнів міста Києва з військовослужбовцями 12-го Батальйону територіальної оборони міста Києва

У спеціалізованій школі №53 м. Києва за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулася зустріч учнів школи, лідерів учнівського самоврядування з бійцями батальйону Київ-12.

 На святі були присутні гості перший заступник директора Департаменту Челомбітько Вікторія Юріївна та начальник Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Ярова Євгенія Валентинівна. Учні школи підготували святкову програму: цікаві творчі виступи, національні хореографічні композиції та пісні. Зустріч пройшла у дуже щирій та емоційній атмосфері.

Діти початкових класів передали бійцям АТО листи, малюнки, поробки, новорічні привітання з найщирішими побажаннями перемоги, миру і добра. Надзвичайно хвилююче враження справило на присутніх живе спілкування воїнів з учнями старших класів, які ставили багато серйозних запитань про бойові подій, про особливості солдатського побуту, про саме перебування солдатів на захоплених територіях, про шляхи розв’язання цієї складної ситуації в Україні.

Діти глибоко пройнялися цим спілкуванням, їх вражали розповіді воїнів і жоден із присутніх не залишився байдужим до цієї зустріч. Навіть після завершення заходу діти хотіли ще довго спілкуватися з бійцями, фотографувалися напам’ять і кожного разу щиро бажали миру і перемоги, і якнайшвидше повернутися додому живими.

Перейти до спискуВерсiя для друку