Головна  →  Новини районів  →  20 грудня 2014

В Палаці дітей та юнацтва Печерського району відбулося театралізоване дійство «Святий Миколаю, приходь до нас з раю!»

       Кожного року Палац дітей та юнацтва Печерського району на передодні новорічно-різдвяних свят  гостинно зустрічає дітвору. 18 грудня вихованці Палацу дітей та юнацтва подарували театралізоване дійство для дітей пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів району.

Гостинно відкрилися двері Палацу для дітей закладів освіти де їх зустріли чарівні майстри, які навчали гончарній справі, робити чарівні ляльки мотанки, мандруючи палацом учні шкіл потрапляли до ігро-ленда (ігрових майданчиків) де навчалися чарівним іграм. Написали листівки з новорічно-різдвяними привітання  воїнам в зону АТО та хворим малюкам, які перебувають у лікарнях.

Наймолодші вихованці творчих колективів Палацу дітей та юнацтва подарували  театралі зове дійство «Святи Миколаю, приходь до нас з раю!». На початку  свята учнів пільгових категорій зі святом привітала заступник начальника управління освіти Печерської районної в місті Києві державної  Лавріненко О. Б.. По завершенню театралізованого дійства дітлахи отримають солодощі від Святого Миколаю.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку