Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

Ганна Старостенко привітала дітлахів із святом Святого Миколая у Київському академічному театрі юного глядача на Липках

Ганна Старостенко привітала дітлахів із святом Святого Миколая у Київському академічному театрі юного глядача на Липках

19 грудня у Київському академічному театрі юного глядача на Липках для вихованців шкіл-інтернатів показали святкову виставу «Поради Святого Миколая». Привітати дітлахів завітала заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Юним глядачам показали яскраві хореографічні та музичні номери, казкових персонажів, що створили справжню святкову атмосферу. Герої вистави дали дітлахам корисні поради. Також для 235 вихованців шкіл-інтернатів, що відвідали театр, вручили солодкі подарунки.

«Сьогодні Святий Миколай завітав у гості до кожної дитини. Нехай він завжди приносить тільки найкращі подарунки та здійснює найзаповітніші бажання. Нехай цей день буде наповнений святковим та радісним настроєм, вірою у дива» – привітала юних глядачів Ганна Старостенко.

«День Святого Миколая – свято, яке сповідає про початок новорічних і різдвяних свят. Ми зібрали дітей, які потребують найбільшої нашої уваги – це діти-сироти, напівсироти, діти з багатодітних сімей, а також діти з особливими потребами, які також, на жаль, не мають своєї повноцінної сім’ї. Саме вони сьогодні першими зустрічаються зі Святим Миколаєм, отримують подарунки у вигляді новорічної вистави, а також солодощі та книжки» – зазначила заступник голови КМДА.

Окрім святкової вистави, у День Святого Миколая на столичних дітлахів чекають веселі естафети, хороводи, театралізовані дійства, ігротеки, майстер-класи та багато інших розваг.

Перейти до спискуВерсiя для друку