Головна  →  Новини  →  4 грудня 2014

У столиці відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України

У столиці відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України

3 грудня в Київському палаці дітей та юнацтва в рамках військо-патріотичного проекту учнівської молоді столиці «Нам Україна вище над усе!» відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України «З вірою в Перемогу!».

Учасниками заходу стали столичні школярі, їхні батьки та вчителі, громадські й волонтерські організації, дитячі творчі колективи, учасники Антитерористичної операції та представники 12-го батальйону територіальної оборони міста Києва. Під час урочистостей дітлахи дарували присутнім бійцям та передали на фронт свої листи, малюнки обереги янголів-охоронців.

За словами заступника голови КМДА Ганни Старостенко, участь учнівської молоді в організації свята є показовою, оскільки саме молоде покоління має стати найголовнішим виразником національно-патріотичних цінностей українців.

«Наші захисники, як ніколи, потребують уваги та підтримки від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою підтримки української армії. Діти переконані, що вони можуть допомогти учасникам антитерористичної операції здобути Перемогу», – наголосила Ганна Старостенко.

Столична влада зі свого боку готова координувати роботу волонтерів та сприяти в організації процесу надання допомоги учасникам АТО.

«Ми вітаємо ініціативи учнів, батьківських комітетів, вчителів щодо збору допомоги всім, хто зараз перебуває на лінії фронту, і виступаємо за координацію роботи з волонтерськими організаціями і проти будь-якого втручання в їхню діяльність», – наголосила вона.

Перейти до спискуВерсiя для друку