Головна  →  Новини  →  21 листопада 2014

У столиці привітали позашкільників-освітян із професійним святом

У столиці привітали позашкільників-освітян із професійним святом

Міська влада спільно з усіма закладами позашкільної освіти має забезпечити дітям та учнівській молоді сприятливі умови для творчого, інтелектуального, духовного, фізичного, а головне – національно-патріотичного розвитку. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час урочистих заходів з нагоди Дня працівників позашкільної освіти.

«Сьогодні наша Батьківщина переживає дуже нелегкі часи. І національно-патріотичне виховання наших дітей та молоді має пройти червоною ниткою крізь програми не лише навчальних, а й позашкільних закладів освіти. Маю зазначити, що з цим завданням столичні позашкільники справляються відмінно. Своєю любов’ю до прекрасного вони гартують дух молодого покоління. Своїм прикладом патріотизму та відданості рідній землі, вони запалюють у молодих серцях вогник добра та любові до Батьківщини», – зазначила вона.

Зі свого боку, Ганна Старостенко запевнила освітян, що столична влада докладе максимум зусиль, щоб гарантувати працівникам гідний соціальний захист та стабільну роботу, а дітлахам – цікаве навчання.

«На початку цього навчального року ми забезпечили відкриття всіх позашкільних навчальних закладі. Більше того, столичну мережу позашкільних гуртків та шкіл у вересні було розширено завдяки відкриттю Центру технічної та художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» в Дніпровському районі», – сказала Ганна Старостенко.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку