Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2014

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ “МИР У ДИТЯЧИХ ДОЛОНЯХ»

Україна зараз переживає складні часи, на сході країни армія і добровольці боронять незалежність нашої Держави. Країна намагається підтримувати українську армію всіма можливими засобами. Ліцей інформаційних технологій № 79 Печерського району не став винятком.

В Ліцеї пройшла  благодійна акція під гаслом "Мир у дитячих долонях" на підтримку українських військових у зоні АТО.

На благодійному ярмарку пропонувалося учням, вчителям та батькам придбати солодощі, дизайнерські речі та хенд-мейд, виготовлені руками учнів та їхніх батьків.

28 жовтня, в день 70-ї річниці визволення України, представники учнівського самоврядування Ліцею відвідали військовий шпиталь  міста Ірпеня Київської області та зустрілися з пораненими бійцями АТО.

Зібрані кошти з благодійної ярмарки, що пройшла в Ліцеї, діти вручили одному із поранених, який потребує складного лікування.

Всіх бійців пригостили домашньою випічкою, фруктами  та солодощами. Також подарували патріотичні малюнки та ангелів-оберегів, що створили своїми руками. Учні Ліцею говорили, як вони пишаються мужністю та героїзмом бійців - справжніх патріотів рідної землі, та побажали пораненим бійцям швидкого одужання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку