Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2014

Лідери учнівського самоврядування районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО» влаштували День іменинника для дітей-переселенців з зони проведення АТО

26 жовтня лідери учнівського самоврядування районного об’єднання старшокласників  «ДНІПРО» завітали до санаторію «Джерело», де проживають діти-тимчасові переселенці з зони АТО. В програмі візиту старшокласники організували свято іменинника, перевтілившись у образи  улюблених мультиплікаційних героїв малечі. Старшокласники провели ряд майстер-класів з декоративного мистецтва, конкурсів з призами-книжками, що зібрали лідери силами шкільних рад. Діти неймовірно раділи подарункам.  Батьківський актив району  в свою чергу посприяли організації солодкого столу. Свято вдалось, маленькі мешканці Луганської і Донецької областей дякували за весело проведений час, просили повернутись до них, спілкуватись у соціальних мережах, і найбільше запевнити маму, що все буде добре, і їх не залишать на самоті.  Головне чого потребує кожна дитина-переселенець – уваги,  спілкування, що і є для них реабілітацією в нових умовах.    

Також передаємо слова вдячності від мешканців «Джерела» за надану допомогу, теплі речі, що минулої суботи зібрали навчальні заклади Дніпровського району на благодійній акції «Дні дитинства у Дніпровському районі. З Україною в серці! З вірою в перемогу!».

Чужих дітей не буває! Наразі просимо, якщо є  можливість допомогти дітям з зимовим взуттям та верхнім одягом. Підтримуйте, не тому що вони  не проживуть без нашої уваги, а тому що нам жити всім разом, разом перемагати, разом відновлювати міста,  разом вчитись жити у єдності та злагоді. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку