Головна  →  Зимові канікули - 2023/2024

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 23 грудня і триватимуть до 7 січня включно. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 23 грудня в Києві для школярів розпочнуться зимові канікули. Причин для їх перенесення наразі немає. Для школярів під час канікул у закладах освіти буде організована гурткова робота та компенсаторні заняття з різних предметів», – заявив Валентин Мондриївський.

Він розповів, що і під час канікул, і після, Інститут післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка (Інститут) пропонує педагогічним колективам та вчителям методичний супровід щодо подолання освітніх втрат (діагностування, оцінювання, оптимізація навчальних програм, корегування календарно-тематичних планів, обрання форм роботи, методичний інструментарій тощо).

Для отримання консультацій, напрацьованих Інститутом методичних матеріалів, проведення тренінгів, навчань тощо заявки необхідно надіслати на електронну адресу: [email protected].

Заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу у форматі, у якому працюють і зараз.

 

Київський Палац дітей та юнацтва
Київська Мала академія наук учнівської молоді
Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання
  
Київський міський будинок учителя
Київський  державний будинок художньої та технічної творчості

 

Голосіївський район
Печерський район
Дарницький район
Подільський район
Деснянський район
Святошинський район
Дніпровський район
Солом'янський район
Оболонський район
 Шевченківський район
Версiя для друку