Головна  →  Новини  →  13 грудня 2023

У Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал Сьомого Київського Фестивалю Партнерства #Освітній ХАКАТОН 2023

Директори шкіл, педагоги, учні, батьки взяли участь у заході, який цьогоріч відбувся під гаслом «Разом – до перемоги», аби зміцнити взаємодію заради удосконалення освітнього процесу в умовах війни.

7 років назад за сприяння Департаменту освіти і науки в Києві народився Освітній Хакатон – захід, що кожного року об’єднує освітян не тільки столиці , а й інших регіонів України.

Кожного року Хакатонівська родина зростає. За 7 років, а це дуже символічно, хакатонівська сім’я збільшилася майже у 7 разів, а географія Фестивалю за час його існування охопила 13 областей України, це понад 50 % адміністративних одиниць нашої держави.

Цього року до активностей Фестивалю долучилися 83 заклади загальної середньої освіти з 61 школи (з восьми районів міста Києва), 21 заклад освіти з 9 областей України: Вінницької, Дніпровської, Київської, Миколаївської Одеської, Сумської, Тернопільської, Чернівецької, Чернігівської.

8 грудня у фіналі #МЕЛОДІЯ_ПЕРЕМОГИ, що відбувся у Київському палаці дітей та юнацтва взяло участь 20 команд, з яких 19 команд Києва та одна команда з Кривого Рогу- Криворізький ліцей #119!

Учасники фіналу відвідали шість локацій нетворкінгу #НАРОДЖЕНІ_ПЕРЕМАГАТИ, організовані Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Києва спільно з практичними психологами ЗЗСО №34 та ЗЗСО №45, працівниками КПДЮ та громадською діячкою Оленою Сергеєвою.

Освітянам, батькам та учням було представлено проєкти Київського Палацу дітей та юнацтва – #Офіс_Юного_Мера, #U_Hero, проведено майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас та презентовано брендові заходи Палацу.

Нагадуємо, що Фестиваль «Освітній Хакатон» підтримує інноваційні освітні проєкти в умовах реформування освіти України, реалізації Концепції Нової Української школи, різнобічного розвитку, виховання і соціалізації особистості, здатної до життя в суспільстві та цивілізованої взаємодії з природою, готової до свідомого життєвого вибору та самореалізації; створення суспільства освіченого загалу, високої культури і рівних можливостей.

Перейти до спискуВерсiя для друку