Головна  →  Новини  →  3 листопада 2023

На IV чемпіонаті України з кулінарного мистецтва 2023 – учасники освітнього процесу столичних професійних коледжів

У IV  чемпіонаті України з кулінарного мистецтва, організатором якого стала Асоціація шеф-кухарів України, взяли участь здобувачі освіти, випускники та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Насичені цікавими зустрічами, майстер-класами від "топових" кухарів України, змагання серед юних кулінарів та професіоналів завершились нагородою для учасників уномінаціях:

"Золотий шеф-кухар 2023" (юніори до 23 років):

І місце - Єгор Линник, випускник Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу,

II місце - Антон Кривоченко, випускник Київського професійного коледжу сфери послуг;

"Основна страва з м'яса" (юніори до 23 років):

II місце - Олексіюк Володимир, випускник Київського професійного коледжу сфери послуг,

ІІІ місце - Анастасія Драчук, здобувачка освіти Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу;

"Основна страва з птиці" (юніори до 23 років):

III місце - Вадим Маркєлов та Діана Покрачинська, здобувачі освіти Київського професійного коледжу сфери послуг,

"Основна страва з риби» " (юніори до 23 років):

ІІІ місце - Валентина Флоріанович, здобувачка освіти Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу;

"Ресторанний десерт" дляюніорів (до 23 років):

III місце - Ольга Оліфіренко, здобувачка освіти Київського професійного коледжу сфери послуг, Олександра Богословська, випускниця Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу.

«Золотий шеф-кухар 2023» (професіонали):

ІІІ місце - Володимир Ковальчук, майстер виробничого навчання Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу, який є наставником, прикладом для наслідування, що спонукає до дії та навчає вірити у власні сили.

Учасники освітнього процесу Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу спробували себе у ролі волонтерів: реєстрували та супроводжували гостей і конкурсантів, розповсюджували листівки з інформацією про Асоціацію шеф-кухарів України, допомагали в організації та підготовці робочих місць учасників конкурсу, підтримували порядок.

Метою проведення заходу є: популяризація творчих досягнень кухарів, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів, підвищення рівня підготовки фахівців, відкриття та підтримка нових талантів.

Дякуємо нашим Захисникам, які ціною надзусиль, дають нам можливість навчати та навчатися!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку