Головна  →  Новини  →  11 вересня 2023

День фізичної культури і спорту України у професійних коледжах столиці!

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято - День фізичної культури і спорту - всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів і ветеранів спорту! Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, адже фізичне виховання - це здоров’я нації.

Здобувачі та здобувачки Комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж цивільного будівництва» організували запальний флешмоб «Козацькому роду нема переводу»,

https://www.facebook.com/reel/214724094916358 - відео reels facebook

Керівники фізичного виховання Комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж мистецтва та технологій сервісу» на ранковій руханці переконали  учасників освітнього процесу, що фізична активність є природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя, які посилюють віру у власні сили та формують звички цивілізованого суспільства.

У Комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж будівництва і архітектури»  відбулося спортивне свято - естафета змагань з різноманітних видів спорту: підтягування на перекладині, перетягування канату, метання гранати, згинання-розгинання рук в упорі лежачи. Учасники та учасниці виявили вражаючі навички та спортивний дух під час змагань.  https://youtube.com/shorts/9NrHS86p7g8?si=hnJtpDTNr66J0KbQ

Державний навчальний заклад «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» для навчальних груп I - II курсів провів у форматах онлайн/офлайн цикл інтерактивних тематичних презентацій «Бути здоровим - круто».

Тримаємо освітній фронт 24/7! Разом до перемоги!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку