Головна  →  Новини  →  15 червня 2023

Підсумкова сесія відбулась!

Подія року у житті Київської МАН відбулась: вручено нагороди переможцям і учасникам Всеукраїнського конкурсу-захисту, а також переможцям міжнародних конкурсів науково-технічної творчості молоді! І все це - традиційна Підсумкова сесія Київської МАН.

Цьогоріч ми вітали 46 переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу, 21 переможця міжнародних науково-технічних змагань, а також 18 учасників фіналу. Традиційно подяками були відмічені наукові та педагогічні керівники юних науковців.

Цьогорічна сесія відбулась за підтримки Київського університету культури - і на початку заходу юних науковців та їх керівників привітали президент Київського університету культури Михайло Поплавський та директорка Київської Малої академії наук Ірина Поліщук. Михайло Поплавський дуже влучно сказав, що у кожного з учасників є людина, від якої залежить весь його зоряний шлях,  - це сам учасник. І про це потрібно пам'ятати весь час: доля кожного - в його особистих руках.
Свої вітання нашим переможцям та їх керівникам передали президент Національної академії наук України, академік Анатолій Загородній та президент Малої академії наук України, академік Станіслав Довгий.

Ми дуже вдячні всім почесним гостям нашої церемонії: Олегу Єреську, генеральному директору директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України, випускниці Київської МАН, академіку НАН України Марині Скок, керівнику комісії по роботі з науковою молоддю президії НАН України Олександру Дуброві, випускнику Київської МАН, заступнику генерального директора заповідника "Софія Київська" В'ячеславу Корнієнку.
Свої нагороди - почесних совоньок Київської МАН -  також отримали районні управління освіти та афілійовані члени Київської МАН, чиї учні здобули найбільшу кількість перемог на міському етапі Конкурсу-захисту.

Є такий неологізм в українській мові - "вайб". Це настрій, атмосфера. Атмосферним цей захід зробили і створили його вайб студенти Київського університету культури: ведучий церемонії Олексій Красненко, співак ENLEO, ансамбль народного танцю «КИЇВ» КНУКіМ, художній керівник і балетмейстер Ірина Гутник, та  фолькгурт університету, режисер церемонії Михайло Харченко, а також великий студентський колектив технічної підтримки заходу.

Дякуємо всім, хто цьогоріч примножував славу юнацької науки Києва та України! І нехай всі ваші ідеї та проєкти допоможуть відбудувати Україну майбутнього - Україну-переможницю!

Більше фото за посиланням https://kman.org.ua/ua/Pidsumkova-sesiya-Kiivskoi-MAN-2023#close

Перейти до спискуВерсiя для друку