Головна  →  Новини  →  1 грудня 2023

У День Наума-розумника вітаємо переможців міжнародних конкурсів юнацької науково-технічної творчості та міжнародних предметних олімпіад!

У День Наума-розумника вітаємо переможців  міжнародних конкурсів  юнацької науково-технічної творчості  та міжнародних предметних олімпіад!

Мабуть, зараз, як ніколи, кожен із нас радий чути ці слова. І вони однаково важливі у будь-чому: у спорті, наукових змаганнях, мистецтві – будь-де. Кожна перемога сьогодні додає нам впевненості, національної гордості, підсилює віру в оту заповітну Перемогу, на яку ми так чекаємо.  46 перемог юних киян на 22 міжнародних конкурсах науково-технічної творчості молоді та  міжнародних предметних олімпіадах у 2023 році  –  це перемога юнацького інтелекту столиці, його тріумф на міжнародній арені. 34 київських талановитих підлітки гордо піднімали український прапор  у 17 країнах  світу: від Японії до Мексики – у Словенії й Хорватії, Угорщині й Німеччині, Тунісі  й Швейцарії, США та Індонезії – та ін. Це свідчення потужного інтелектуального потенціалу Києва й України, це фундамент інноваційного майбутнього країни.

Київ пишається кожною медаллю своїх юних "розумників". І нехай кожному з них Наум-розумник, на честь свята якого ми традиційно публікуємо презентацію про їх здобутки на міжнародних конкурсах та олімпіадах, подарує вогник натхнення, жагу відкриттів та впевненість у тому, що всі головні наукові звершення попереду!

Віват, юні переможці!

Перейти до спискуВерсiя для друку