Головна  →  Новини  →  23 листопада 2023

Участь здобувачів освіти Київського професійного коледжу сфери послуг VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023»

Завершено ще одну подію в світі кулінарного та кондитерського мистецтва – VII Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023», який був організований спільно із Громадською спілкою «Український кулінарний союз» та Академією професійної освіти «Меркур».

Головна мета фестивалю – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв і кондитерських виробів, демонстрація професійних навичок кухарів, кондитерів, дизайнерів.

За результатами експертів-журі зусилля здобувачів та здобувачок Київського професійного коледжу сфери послуг гідно оцінені в категоріях:

"Бенто торт" 

1 місце - Отрок Анастасія

2 місце - Ярмоленко Ярослава

"Художня робота з тіста"

2 місце - Радуцька Марія

3 місце - Сидоренко Назарій

"Сучасна вулична їжа"

3 місце -  Жутник Діана, Нестерко Олександр

"Страви сучасної української кухні"

3 місце - Горовенко Артем

Учасники мали змогу взяти участь у професійних освітніх семінарах та майстер-класах з дегустаціями борщу, приготовлених за авторськими рецептурами викладачів кафедри технології та організації ресторанного господарства Державного торговельно-економічного університету; здобути нові знання і набути досвіду під час професійного спілкування із шеф-кухарями та шеф-кондитерами міжнародного рівня.

Не перестаємо уклінно дякувати нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким навчаємо та навчаємося в незалежній країні!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку