Головна  →  Новини  →  10 листопада 2023

Партнерство Київського професійного коледжу технологій та дизайну з компанією «МЕТРО УКРАЇНА»

Одним із основних  пріоритетів закладів професійної (професійно-технічної) освіти в сьогоднішніх реаліях життя - є співпраця із соціальними партнерами-стейкхолдерами, що зацікавлені у розвитку системи професійної освіти.

Сміливу ініціативу та ентузіазм комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти "Київський професійний коледж технологій та дизайну" щодо популяризації української кухні та пошуків нових можливостей для всебічного професійного розвитку здобувачів освіти з професій "Кухар", «Кондитер», «Офіціант» активно підтримує компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Завдяки спільним діям здобувачі закладу зможуть додатково до занять отримувати навички практичного приготування страв української кухні від професійних шеф-кухарів України, поглиблювати знання про сучасне обладнання кухонь, ресторанів та сервісному обслуговуванню.

Результатом партнерства наразі є меморандум про співпрацю у підготовці та розвитку експертів в сфері кулінарії між закладом освіти та Товариством з обмеженою відповідальністю «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», а також перші домовленості стосовно надання продуктів харчування для забезпечення освітнього процесу (уроків виробничого навчання) в умовах навчально-виробничих майстерень.

Мета співробітництва – сприяння розвитку та підтримки освітніх інновацій; залучення учнівської молоді до вивчення найкращих практик в сфері харчових технологій.

Перейти до спискуВерсiя для друку