Головна  →  Новини  →  10 листопада 2023

Навчання для слухачів Школи управлінської майстерності

8 листопада 2023 року в гімназії № 179 міста Києва проведено навчання для слухачів Школи управлінської майстерності (ШУМ) з питань організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Своїм управлінським досвідом  з новопризначеними управлінцями поділилися Ірина Бойко, директор гімназії № 179 та Тетяна Федунова, директор спеціалізованої школи № 85, яка є і  головою Асоціації керівників закладів освіти міста Києва.

Питання для обговорення були запропоновані слухачами ШУМ через анкетування. Під час зустрічі  Ірина Бойко ознайомила керівників закладів освіти з історією гімназії № 179 та провела екскурсію по закладу  освіти (мотивуюче освітнє середовище).

У процесі навчання досвідчені директори Голосіївського району надали практичні кейси для слухачів Школи та обговорили питання: що таке ресурс на прикладі моделі BASIC PH, провели майстер-класи з адміністрування, елементів кризового менеджменту, таймінгу.

 Психологи гімназії № 179 та спеціалізованої школи № 85 провели психологічний тренінг, під час якого керівники після самодіагностики виявляли свої копінг-стратегії виходу зі стресу чи кризи з елементами арт-терапії, як однієї з технік саморегуляції.

Під час обговорення слухачі ШУМ отримали відповіді на свої питання. Підсумки та рефлексію зустрічі провели Олена Фіданян, директор Департаменту освіти і науки та Галина Полторак, начальник управління освіти Голосіївського району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку