Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2023

Школа управлінської майстерності для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти

11 жовтня 2023 року у приміщенні книгарні «Rodovid» розпочала роботу Школа управлінської майстерності для директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти.

До Школи  управлінської майстерності зараховано 13 молодих директорів закладів, призначених на посаду вперше, 8 заступників директорів, які прагнуть стати освітніми менеджерами та очолити заклади освіти у майбутньому.

Метою створення Школи є підвищення рівня безперервного професійного та особистісного розвитку, управлінської культури, якісної підготовки керівних кадрів закладів загальної середньої освіти до роботи на посаді керівника закладу освіти.

Директор Департаменту Олена Фіданян привітала всіх присутніх з початком роботи Школи  управлінської майстерності, вручила свідоцтва про підвищення кваліфікації 58 випускникам Школи молодого директора 2022-2023 навчального року, Подяки Департаменту освіти і науки директорам закладів дошкільної та загальної середньої освіти, які ділилися досвідом своєї управлінської роботи у закладах освіти, які очолюють.

У ході зустрічі освітяни мали нагоду ознайомитися з літературними новинками видавництва«Rodovid», придбати книги та випити філіжанку гарячої кави.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку