Головна  →  Новини районів  →  5 листопада 2018

Канікули ліцеїстів та їх вчителів

Канікули ліцеїстів та їх вчителів

Тиждень канікул у Києво - Печерському ліцеї №171 "Лідер" пройшов активно і продуктивно, як у учнів так і вчителів.
Для вчителів вчителями було проведено семінари з використання сучасних інтерактивних програм на уроках на
комп'ютерах та смартфонах, використання креативних підходів і методів під час формування колетиву і роз'язування задач з параметрами на ЗНО.

В цей час учні 5-В та 5-Г класу разом з класними керівниками Тетяною Миколаївною Тищук та Аліною Олегівною
Кормишовою почали із "Подорожі у середньовіччя" і під час осінніх канікул відвідали дивовижне місто Львів. Побували на Площі Ринок, в Аптеці-музеї, Площі Адама Міцкевича, біля пам'ятника Т.Шевченку, у "Будинку легенд", Личаківському цвинтарі, у Стрийському парку, Домініканському костелі, біля пам'ятника Д.Галицькому, відвідали католицький костел Св.Лаврентія та Яворівський національний природний парк, де знаходиться джерело із цілющою водою, а навколо - дивовижна краса української природи.Із вузесеньких вуличок, вкритих бруківкою, ми то опускалися в підземелля, то піднімалися над будинками... А всю красу міста лева побачили на вершечку гори "Високий замок".
Досвідчені мандрівники 7 -Б, Д та 11-В разом з Ольгою Миколаївною Марценюк, Сергієв Володимировичем Турчином та з батьками здійснили краєзнавчу подорож до Одеси. Відвідали всі відомі пам'ятки (з переліку ЗНО), здійснили мандрівку катакомбами і отримали емоційний заряд від моря. Найекстрімальнішу експедицію здійснили вчителі кафедри фізичного виховання на чолі із заступником директора з виховної роботи Інною Миколаївною Чайкою. Вони два дні працювали в командній і підкорювали таємні проходи печери "Млинки",Чортківського району Тернопільської області.

Перейти до спискуВерсiя для друку