Головна  →  Новини районів  →  19 жовтня 2018

Свято "Ти найкращий в світі тато" в закладі дошкільної освіти №571 Святошинського району

Свято "Ти найкращий в світі тато" в закладі дошкільної освіти №571 Святошинського району

«Ти найкращий в світі тато»  – такими слова вітали рідних татусів та гостей вихованці старшої логопедичної групи №11 закладу дошкільної освіти №571 Святошинського району. Адже 16 жовтня до них завітало довгоочікуване свято.

Батько – це друге крило любові до дитини. Його роль у вихованні донечок і синочків надзвичайно важлива. Тому саме для мужніх, добрих, турботливих татусів підготували та провели шоу-конкурс вихователь Анцупова Марина Станіславівна та логопед Коваленко Леся Миколаївна.

У великій залі діти розповідали вірші про тата, а самі татусі змагалися між собою у конкурсах: виготовляли з паперу літаки та були самі літаками з дітьми-пілотами, пантомімою представляли свою улюблену справу, вдягали своїх дітей закритими очима, пришивали ґудзики, працюючи в команді зі своєю родиною «будували» свій щасливий будинок у вигляді колажу, танцювали вальс зі своїми дружинами тощо.

Цікавим як для батьків, так і для малечі був перегляд на великому екрані відеоролика «Моя родина», в якому можна було побачити фотографії татусів з дітьми та родиною.

На завершення свята малята подарували своїм родинам невеличкі подаруночки – виліплене власноруч та випечене печиво.

Перейти до спискуВерсiя для друку