Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2018

Герої не вмирають! Відкрито меморіальну дошку випускнику гімназії №32 "Успіх", лейтенанту міліції Бєлошицькому Ігорю Анатолійовичу

Герої не вмирають! Відкрито меморіальну дошку випускнику гімназії №32 "Успіх", лейтенанту міліції Бєлошицькому Ігорю Анатолійовичу
18 жовтня 2018 року в гімназії №32 "Успіх" відбувся мітинг-реквієм, присвячений урочистому відкриттю меморіальної дошки випускникові гімназії, лейтенанту міліції Бєлошицькому Ігорю Анатолійовичу, який загинув 12 грудня 2014 року під Маріуполем, захищаючи суверенітет, цілісність та незалежність нашої держави.
За мужність та патріотизм Ігоря Бєлошицького було відзначено державними нагородами: нагрудним знаком "За відвагу в службі", орденом "За мужність ІІІ ступеня", медалями "Захисник Маріуполя" та "Честь. Слава. Держава".
 
Виступи матері Ігоря Бєлошицького, побратимів полку "Азов", однокласників та вчителів було присвячено спогадам про життя і звитягу героїчно загиблого воїна.
Відкрили меморіальну дошку Бєлошицька Тетяна Миколаївна, мати героя, його однокласник - Юрченку Олександр.
Поетичні рядки, музика, проникливі виступи учасників мітингу до глибини душі зворушили присутніх. Старшокласники запалили свічки пам'яті, поклвши квіти до меморіальної дошки. 
 
Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять Ігоря Бєлошицького та усіх полеглих воїнів, які віддали своє життя за рідну землю.
Перейти до спискуВерсiя для друку