Головна  →  Новини районів  →  5 жовтня 2018

Концерт, присвячений Дню вчителя, відбувся у зірковій сороковій

Концерт, присвячений Дню вчителя, відбувся у зірковій сороковій

5 жовтня, напередодні Дня вчителя, зіркова сорокова щиро вітає своїх вчителів.

Вчителям школярі приготували найтепліші, найсердечніші слова вітання, якими зустрічали педагогів зранку у святково прикрашеному вестибюлі школи чергові учні 9-А (класний керівник Буренко О.П.) , даруючи кожному гарний настрій і сонячну посмішку.

Також невеличкий, аматорський, але дуже креативний та запальний творчий дарунок - святковий концерт своїм вчителям підготували учні 11-А класу разом з активом шкільного самоврядування ШАНС та талановитими учнями школи.

Ольга Сіренко, учениця 5-А класу, поетично привітала вчителів, продекламувавши зі сцени власний вірш.

Андрієнко Кароліна, учениця 5-А класу, Заборовець Тетяна(10-Б) та Крістина Гордієнко (7-В), а  також  вокальний ансамбль "Берегинька" під керівництвом О.Фастівець,  привітали вчителів вокальними номерами.

Одиннадцятикласники жартівливо інсценували урок фізики у Новій українській школі, на який завітала сама ..."Лілія Гриневич".

Бузикіна Софія (6-А клас), Коваль Мирослава (6-Б клас) та Горак Маргарита(9-Б клас) привітали педагогів танцювально-хореографічною композицією.

Директор школи Олександр Потлорацький привітавши колег зі святом, вручив Грамоти Управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації вчителю інформатики Наталії Миколаївні Ляшенко, вчителю початкових класів Титаренко Ларисі Володимирівні, бібліотекарю школи Чаплинській Тетяні Миколаївні.

Пожвавила свято безпрограшна лотерея "У чому щастя вчительської справи?", до проведення якої ведучі залучили директора школи.

Близько до серця кожному з присутніх став Відео-музичний фільм "Інтерв'ю", у якому відповіді акторів-аматорів поєднали з музичною характеристикою кожного з них.

Таким чином, свято справило гарне враження та стало прикладом відповідального підходу до організації і проведення позакласного виховного заходу. 

За підготовку і проведення концерту, присвяченого Дню учителя, в рамках проекту «Креативне дозвілля» відповідав 11-А клас (класний керівник вчитель української мови та літератури Маренкова А.О.).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку