Головна  →  Новини районів  →  2 жовтня 2018

Cвято «Посвяти першокласників у школярі» у спеціалізованій школі №40

Cвято «Посвяти першокласників у школярі» у спеціалізованій школі №40

В останній день вересня в школі було проведено свято «Посвяти першокласників у школярі»

Посвята першокласників у школярі має багаторічну традицією і являє собою  символічну посвяту учнів 1-х класів у школярі нашої зіркової сорокової школи.

Цього року звичний формат свято було змінено - В ході свята  проведено квест для першачків, вирішення задач якого потребувало знання школи, Під час квесту чотири команди учнів 1-х класів відшукали літери, сховані на поверхах школи та склали речення. Найспритнішим виявився 1-А клас. Вже в актовій залі під час концерту першокласники склали з речень вірш.

В програмі концерту були загадки, вокальні та танцювальні номери.

Свято супроводжувалось мультимедійними презентаціями та відеороликами, підготованими учнями старшої школи. На святковому заході виступали учні 7-В, 8-А, 8-Б, 10-Б, 11-Б класів.

В ході святкової концертної програми наймолодших членів великої шкільної родини ознайомили зі шкільним життям - традиціями школи, роботою самоврядування ШАНС, з правилами поведінки у школі, з обов'язками та правами наших школярів.

Разом з Президентом ШАНСу Заборовець Т. першокласники склали урочисту Присягу учня спеціалізованої школи № 40, після чого кожному першачку вручено значки нашої 40-ї школи з гербом школи. 

Таким чином, свято справило гарне враження та стало прикладом відповідального підходу до організації і проведення позакласного виховного заходу. 

За підготовку і проведення свята «Посвяти першокласників у школярі», в рамках проекту «Креативне дозвілля» відповідав 11-Б клас (класний керівник вчитель фізики Житар О.В.).

Перейти до спискуВерсiя для друку