Головна  →  Новини  →  21 червня 2018

Ганна Старостенко: «В Оболонському районі столиці з’явиться новий дитячий садочок»

Ганна Старостенко: «В Оболонському районі столиці з’явиться новий дитячий садочок»

В Оболонському районі столиці на вул. Макіївській, 9 створено новий комунальний дошкільний заклад № 593. За відповідне рішення проголосували 70 депутатів.

«Оболонський район має нагальну потребу у створенні нового закладу дошкільної освіти, адже дитсадки району працюють наразі зі значним навантаженням. Після здійснення аналізу раціональності використання комунального майна було знайдено приміщення, яке можна переобладнати ц садочок на 225 місць. Тобто після ремонту та наповнення усім необхідним, заклад зможе відкрити понад 12 груп, що суттєво знизить напругу в мікрорайоні щодо влаштування дітей у дитсадки. Наразі вже здійснюються роботи з реконструкції закладу, на які виділено понад 21 мільйон гривень», – повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

За її словами, наразі будівля закріплена за навчально-виховним комплексом № 299, однак із 2013-го року заклад не використовує її для організації навчально-виховного процесу. Також НВК № 299 має у своєму розпорядженні ще дві будівлі за адресами: вул. Маршала Тимошенка, 2-Б та вул. Північна, 20.

«Місто має як найраціональніше та ефективніше використовувати майно громади міста. Кожен квадратний метр має працювати на задоволення потреб киян», – резюмувала Ганна Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку