Головна  →  Новини районів  →  20 квітня 2018

Спільний захід з обміну управлінським досвідом відбувся на теренах дошкільних закладів освіти Святошинського району

Спільний захід з обміну управлінським досвідом відбувся на теренах дошкільних закладів освіти Святошинського району

Колективи закладів дошкільної освіти № 179 та № 669 Святошинського району гостинно приймали колег-дошкільників із семи регіонів України. Семінар з обміну управлінським досвідом відбувся завдяки співпраці та партнерству управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА і кафедри педагогіки та адміністрування Державного вищого навчального закладу «Університету менеджменту освіти» НАПН України.

Спершу учасники семінару відвідали дитячий садок № 179, який було відновлено за кошти державного бюджету. Гості мали змогу оглянути територію дитсадка та відвідати групові приміщення, сенсорну кімнату, музично-спортивну залу. Відвідувачі відзначили сучасність, доступність та креативність в облаштуванні освітнього простору дитсадка.

Під час візиту до закладу дошкільної освіти № 669 учасники заходу також відвідали приміщення дитсадка та поспілкувалися з колективом закладу. Окрім цього, гостям було презентовано передовий досвід з управлінської діяльності, а саме: ефективний підхід в організації та здійсненні внутрішнього контролю, особливості методичної роботи, система роботи адміністрації закладу щодо професійного розвитку педагогів у міжкурсовий період.

Завершився семінар тренінговими вправами на розвиток комунікативних вмінь менеджерів освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку