КМДА Київська міська державна адміністрація


13 квітня 2018

З 23 квітня 2018 року стартує кампанія прийому документів для зарахування дітей до 1-х класів навчальних закладів столиці

З 23 квітня 2018 року  стартує кампанія прийому документів  для зарахування дітей до 1-х класів навчальних закладів столиці

Шановні батьки майбутніх першокласників Києва!

Вітаємо вас з початком вступної кампанії до 1-го класу!

Віднині у школах усієї України при вступі до 1-х класів не будуть проводитись конкурси для майбутніх першокласників. Ваші родини можуть скористатися правом вибору школи без жодних обмежень.

Держава гарантує кожному майбутньому  першокласнику право на першочергове зарахування до школи за місцем проживання.

Разом з тим, Ви можете скористатися і правом особистого вибору, обравши будь-яку іншу школу для зарахування на вільні місця.

Саме тому, звертаємо Вашу увагу на те, що зарахування дітей до 1-х класів проходитиме у ІІ етапи: першочерговий за місцям проживання та другий - за вибором при наявності вільних місць.

Шановні містяни! Прийом документів для зарахування дітей до 1-х класів за місцем проживання відбудеться з 23 квітня по 31 травня 2018 року.

Для цього ви повинні надати у школу заяву від одного з батьків, або осіб, які їх замінюють,  копію свідоцтва про народження  та медичну довідку дитини.

Звертаємо Вашу увагу, що Вам більше не потрібно додатково отримувати довідку про реєстрацію, так як дані про Вашу дитину вже є в територіально гарантованій школі, надані з реєстру громади міста Києва.

Родини першокласників, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, до пакету вищеперерахованих документів надають  довідку про реєстрацію ВПО для підтвердження їх місця проживання.

Усі інші батьки, що хочуть скористатись правом вибору школи не за територією обслуговування, з 1-го по15 червня 2018 року надають зазначені документи у обраний заклад, і при наявності вільних місць дитина буде зарахована!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.