Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

VIІ Відкрита міська методична виставка «Інтеграція шкільної та позашкільної освіти як провідний вектор розвитку та модернізації сучасної системи освіти України»

VIІ Відкрита міська методична виставка «Інтеграція шкільної та позашкільної освіти як провідний вектор розвитку та модернізації сучасної системи освіти України»

Завершила свою роботу VIІ Відкрита міська методична виставка «Інтеграція шкільної та позашкільної освіти як провідний вектор розвитку та модернізації сучасної системи освіти України», що проходила 13-16 лютого 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва.

У роботі виставки взяли участь 22 заклади загальної середньої та позашкільної освіти Києва та освітні заклади з Бердянська, Василькова, Житомира, Запоріжжя, Кропивницького, Ніжина.

Виставки проходила за підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки молоді та спорту міста Києва, Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Інституту проблем виховання НАПН України.

Сприяння вивченню творчих здобутків, перспективних педагогічних ідей і технологій інтеграції шкільної та позашкільної освіти, підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, створення інформаційно-ресурсного банк передового досвідуроботиметодистів у системі позашкільної освіти – основні завдання виставки.

Творчість, креативність, професіоналізм, високий потенціал в роботі, позитивність, відданість справі, патріотизм, любов до дитини – це якості педагога – позашкільника, які з успіхом були продемонстровані на майстер – класах, презентаціях, відкритих заняттях, творчих звітах.

Підводячи підсумки роботи виставки, одностайною думкою та побажанням було і залишається – збереження позашкільної освіти як невід’ємної та унікальної, за своїм змістом, складової системи освіти України.

За результатами у часті у виставці визначені переможці, які відзначені дипломами, спеціальними відзнаками та подарунками:

-         Будинок дитячої та юнацької творчості Голосіївського району м. Києва

         Лідер у номінації «Профільна освіта у закладі позашкільної освіти як відповідь на запит сучасності та потреби випускника».

-         Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району Запорізької міської ради  Запорізької області;

-        ЦДЮТ ім. Є.М. Руднєвої  відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області

-       Санковська Ірина Мечиславівна, методист дитячого оздоровчо-екологічного центру Оболонського району м.Києва., переможець Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар 2017» в номінації «Методист»;

-         КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання»

Лідери у номінації «Методичне забезпечення організації інтегрованої взаємодії закладів позашкільної та загальної середньої освіти»

-         Київський Палац дітей та юнацтва

Лідер у номінації «Формування компетентностей слухачів закладів позашкільної освіти: критерії, моніторинг, засоби»

-         Комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області

Лідери у номінації «Сучасні моделі співпраці закладу позашкільної освіти та закладу загальної середньої освіти у формуванні конкурентоспроможної особистості слухачів»

 Вітаємо переможців!

Перейти до спискуВерсiя для друку