Головна  →  Новини  →  16 січня 2018

У Києві стартують громадські заходи до Дня Героїв Небесної Сотні і вшанування подвигу учасників Революції Гідності

У Києві стартують громадські заходи до Дня Героїв Небесної Сотні і вшанування подвигу учасників Революції Гідності

До Дня Героїв Небесної Сотні і з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності розпорядженням КМДА підтримано ініціативу Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності щодо проведення з 15 січня до 15 березня тематичних виставково-інформаційних заходів.

Ці заходи триватимуть з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності. Зокрема, довкола Монументу Незалежності діятиме виставка «Майдан: ландшафти пам᾽яті», яка міститиме інформацію та зображення про події та учасників Революції Гідності, а також про нинішні процеси збереження та увічнення пам᾽яті. Експозиція розповідатиме й про різні аспекти створення цього меморіального комплексу. Зокрема, про проведення міжнародного архітектурного конкурсу проектів на цей об᾽єкт, відведення земельних ділянок у центрі Києва та їхнє функціональне призначення.

Окрім того, на майдані Незалежності, між Монументом Незалежності та вулицею Хрещатик, для громадської оцінки проектних пропозицій розмістять виставку «Меморіал Героїв Небесної Сотні». Виставка знайомитиме з проектами учасників міжнародного архітектурного конкурсу (номінація «Меморіал»). 

Перейти до спискуВерсiя для друку