Головна  →  Новини районів  →  27 грудня 2017

Свято Миколая - особливе свято для вихованців школи-інтернату № 25

Свято Миколая - особливе свято для вихованців школи-інтернату № 25

Свято Миколая - особливе свято. Одне з найулюбленіших і довгоочікуваних для всіх, воно знаменує початок циклу різдвяно-новорічних свят. У нашій школі-інтернаті № 25 вже стало доброю традицією щороку  запрошувати гостей на новорічні свята, бо є привід повеселитися, поспілкуватися, поділитися мріями і отримати подарунки.

Так, на передодні дня Святого Миколая, у школу-інтернат № 2 завітали представники Київської дитячої Академії мистецтв. Обдаровані студенти для членів гуртка «Олівець-малювець» та всіх бажаючих учнів провели цікавий майстер-клас з образотворчого-мистецтва, а також святкову виставу. Щоб наші вихованці і надалі продовжували розвивати свої творчі здібності, дитяча Академія мистецтв подарувала їм матеріали  для рукоділля та образотворчого мистецтва.

Святий Миколай не забарився, і під подушками діточок залишив набори солодощів. Як і в попередні роки його помічниками стали представники ТОВ «Світкомплект» (І.Ганзя).  В цьому році до привітань наших вихованців приєднався і депутат Київської міської ради Турець В.В. 

Чудовим продовженням  стало загальношкільне свято «Миколай, Миколай ти до нас завітай ! », на якому учні показали свої таланти у співах, танцях, декламуванні віршів та  майстерність перевтілення.

Всім було захоплююче цікаво, весело, радісно. Різдвяно-новорічні свята продовжуються. Чекаємо на зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою. До зустрічі!!!

Перейти до спискуВерсiя для друку