Головна  →  Новини  →  22 грудня 2017

Ганна Старостенко: «Київ – лідер освітньої реформи і майданчик для тестування новітніх освітніх систем»

Ганна Старостенко: «Київ – лідер освітньої реформи і майданчик для тестування новітніх освітніх систем»

Міська влада будує нові заклади, створює сучасний освітній простір, комфортне інклюзивне середовище, забезпечує заклади усім необхідним. Також освітянам надається підтримка у вигляді надбавок, доплат тощо. На сьогодні у Києві створено всі умови для комфортного навчання дітей та роботи освітян. Про це повідомила голова Постійної комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту Київради Ганна Старостенко під час зустрічі з освітянами у рамках Всеукраїнського форуму «Нова Українська школа».

«Сьогодні Київ – лідер освітньої реформи і майданчик для тестування новітніх освітніх систем. Це пріоритетний напрям і в фінансуванні, і в управлінських рішеннях. Адже кожен третій киянин задіяний у галузі. Так, з року в рік фінансування освіти столиці тільки збільшується і наразі в 6 разів перевищує фінансування 2014 року», – зазначила вона.

Також, за її словами, місту важливо, щоб освітяни мали комфортне життя та відчували підтримку влади. Зокрема, Київ підвищив заробітну платню, своєчасно виплачує надбавки, підвищив зарплату забезпечує доплату вихователям дитячих садків за роботу в переповнених групах.

«Дякую вам, що разом з нами берете активну участь у наших освітніх перетвореннях. Напередодні свята бажаю миру, злагоди та благополуччя вам та вашім сім'ям», – побажала Ганна Старостенко.

Організатори Всеукраїнського форуму «Нова Українська школа»: Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку