Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2017

Відкриття оновленого закладу Навчально-виховного комплексу «Щастя» з поглибленим вивченням іноземних мов (дошкільного навчального закладу – спеціалізованої школи І ступеня)

Відкриття оновленого закладу Навчально-виховного комплексу «Щастя»  з поглибленим вивченням іноземних мов (дошкільного навчального закладу – спеціалізованої школи І ступеня)

20 жовтня 2017 року в місті Києві урочисто відкрито після капітального ремонту оновлений навчально-виховний комплекс «Щастя» з поглибленим вивченням іноземних мов (дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня).

Капітальний ремонт НВК «Щастя» в будівлі за адресою: вул. Кибальчича, 3, здійснено за кошти іноземних інвесторів – благодійної організації World ORT (Всесвітній ОРТ).

У закладі функціонуватиме 5 груп у дошкільному навчальному закладі та 8 класів початкової школи, що дозволить прийняти до НВК 112 дітей дошкільного віку та 208 учнів 1-4 класів.

Будівельники постаралися зробити максимально комфортні та сучасні умови навчання. У навчально-виховному комплексі обладнані сучасні ігрові кімнати й спальні, медичний кабінет, кабінет психолога, спортивний та музичний зали, сучасні ігрові й спортивні майданчики, 2 харчоблоки з сучасним технологічним обладнанням.

Батьки випускників підрозділу «дошкільний навчальний заклад» зорієнтовані на продовження навчання в наступному підрозділі НВК («спеціалізована школа І ступеня»). Після завершення початкової школи учні орієнтовані на продовження навчання в спеціалізованій школі «Щастя» №325.

Вихованцям НВК буде надано можливість поряд із традиціями та культурою народу України ще й ознайомитися з певними традиціями на культурою Ізраїлю.

Реалізація такого потужного освітнього проекту стала можливою завдяки договору про співробітництво у сфері освіти між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та благодійною організацією World ORT (Всесвітній ОРТ), яка понад 130 років підтримує розвиток технологічної освіти в багатьох країнах світу. Сума спонсорських коштів Всесвітнього ОРТ, у межах якої здійснювалися ремонтні роботи по відновленню дошкільного навчального закладу – понад $ 4.000.000, на закупівлю обладнання – $100.000.

Модернізація системи шкільної освіти – один з основних напрямів державної освітянської політики – став пріоритетним і у діяльності керівництва міста та Дніпровського району.

Відкриття оновленого навчального закладу – це завжди велике та яскраве свято! Упевнені, що для кожного учня НВК «Щастя» це будуть щасливі роки навчання. Тож бажаємо їм незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів та перемог!

Перейти до спискуВерсiя для друку