Головна  →  Новини  →  28 вересня 2017

Нагородження освітян до Дня працівників освіти

Нагородження освітян до Дня працівників освіти

 Традиційно першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівника освіти.

 У всі часи праця вихователя і вчителя була надзвичайно складною і шанованою в суспільстві, бо вона потребує неабияких знань, духовності та людського тепла.

 27 вересня 2017 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась церемонія нагородження освітян столиці з нагоди Дня працівникам освіти - 2017.

 Професія Вчителя - від Бога, всі інші професії від учителя, - зазначила Олена Фіданян та вручила більше сотні освітянам відомчі та регіональні нагороди за сумлінну працю, а саме Почесні грамоти, Грамоти та Подяки Міністерства освіти і науки України; Почесні грамоти Київської міської державної адміністрації; Подяки Київського міського голови; Почесні грамоти Департаменту освіти і наук, молоді та спорту.

 Переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» було нагороджено Подякою Київського міського голови, Грамотами і Подяками Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та грошовими винагородами за І, ІІ та ІІІ місця по 5,3 та 2 тисячі грн. відповідно.

 Також, цьогорічного Дня вчителя 14 педагогів Києва отримали відзнаку   «Відмінник столичної освіти» з виплатою премії у розмірі двох  посадових окладів.

 Нагадаємо, що в освітній галузі міста Києва працює 67049  працівників, з них  39858 - педагогічних.

Перейти до спискуВерсiя для друку