Головна  →  Новини  →  21 травня 2017

50-й ювілейний туристсько-краєзнавчий зліт учнів навчальних закладів міста Києва

50-й ювілейний туристсько-краєзнавчий зліт учнів навчальних закладів  міста Києва

 З 19 по 21 травня 2017 року на території Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр ДСНС України»  (смт. Козин, Обухівського району Київської області) Комунальним позашкільним навчальним закладом «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» за підтримки Департаменту освіти і науки молоді та спорту КМДА був проведений 50-ий туристсько-краєзнавчий зліт учнів навчальних закладів  м. Києва, присвячений святкуванню Дня Києва.

У ювілейному заході взяли участь понад 700 учасників. Програма  Зльоту була надзвичайно насичена і святкова – у наметовому містечку просто неба, протягом трьох днів,  учні та педагоги м. Києва змагалися у різноманітних спортивних та краєзнавчих змаганнях («Скелелазіння», «Велотуризм та фігурне водіння на велосипедах», «Спортивне орієнтування» «Краєзнавчий калейдоскоп»), демонстрували свою майстерність та набуті знання у творчих конкурсах та майстернях («Обрядове дійство», «Фестиваль туристської пісні»), брали участь у незвичайному квесті «Скарби гетьмана Полуботка» та конкурсі «Ретротуризм».

Вітаємо переможців змагань та лауреатів конкурсів, педагогів і відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу в районах за активну участь у туристсько-краєзнавчому святі!

Перейти до спискуВерсiя для друку