Головна  →  Новини районів  →  25 жовтня 2014

У навчальних закладах Оболонського району відбулася акція «Запусти голуба миру!» серед учнів 5—11 класів

22 жовтня 2014 року у рамках відзначення 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників відбулася акція «Запусти Голуба Миру!».

  Рівно о 12:00 над шкільними подвір’ями Оболоні здійнялися в повітря сотні різнокольорових кульок з паперовими Голубами Миру, що понесли письмове послання дітей України до людства, до світу про збереження миру для існування майбутнього.  

  В акції  взяли участь майже всі школи району. Більшість підійшли до її організації і  проведення творчо: старшокласники допомагали виготовити паперового голуба малюкам; дехто провів справжній флеш-моб з піснями, інсценізаціями, побудовою фігури голуба, читанням молитви за збереження миру, виконанням Гімну України, вшануванням пам’яті загиблих хвилиною мовчання… Послання  дітей, адресовані людству, вражали своєю щирістю і прагненням змінити світ на краще. Вони викликали захоплення, здивування, розчулення і гордість у батьків та вчителів, які теж долучилися до акції. Дорослі, прислухайтеся до слів юного покоління, до слів майбутнього України: «Бережіть мир у Світі! Війна – зло!», «Дуже хочеться, аби ситуація у нашій країні змінилася на краще. Ми живемо у ХХІ столітті, і вирішувати проблеми потрібно мирними шляхами!» «Дуже хотілося б, щоб у світі панувала любов, злагода та добро. Лише вони мають право бути дороговказами у майбуття!», «Ми, молоде покоління, хочемо щасливого майбутнього в нашій країні, щоб панували мир та любов у кожному з нас»,  «Ми закликаємо всіх берегти мир у всьому світі!»  Прислухайтеся і виправдайте сподівання своїх дітей! Вони заслуговують на світ без горя і втрат війни!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку