Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Старшокласники Києва взяли участь у конкурсі «Правовий всеобуч», який проходив в рамках роботи дискусійного клубу Учнівської ліги Києва «Право і ми»

23 жовтня 2014 року в Київському Палаці дітей та юнацтва старшокласники Києва взяли участь у конкурсній пізнавальній програмі «Правовий всеобуч». Захід відбувся в рамках роботи дискусійного клубу Учнівської ліги Києва «Право і ми», створеного з метою підвищення рівня правової свідомості старшокласників та захисту прав учасників навчально-виховного процесу.

У програмі взяли участь 15 команд з 10 районів столиці. Під час виконання завдань чотирьох турів: «Бліц-опитування», «Дорослі проблем дитячих казок», «Правовий інтелект-турнір» та «Дебатний клуб» учасники заходу мали можливість випробувати свої інтелектуальні та творчі здібності, застосувати логіку та мистецтво публічного виступу у пошуку вірних відповідей та презентації результатів командної роботи.

Організаторами та ведучими заходу стали лідери «Бюро захисту прав особистості» Учнівської ліги Києва.

Переможцями програми, які якнайкраще впоралися з поставленими задачами стали чотири команди:

  • І місце та  ІІІ місце – «Дощовий горіх» та «Юні орли» Дарницької ради старшокласників «СТРІЛА»;
  • ІІ місце – «Ерудит» Святошинської районної асоціації «Старшокласник» та «Міньйони» Солом’янської ради старшокласників «Лідер».
Перейти до спискуВерсiя для друку