Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

До кінця тижня всі дитячі садочки столиці будуть підключені до опалення – Ганна Старостенко

Київська міська влада встигла організувати подачу тепла до дошкільних навчальних закладів до похолодання. Про це під час відкриття дитячого садочка «Мрія» повідомила заступник голови КМДА з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«Наразі у Києві опалюються 88% дитячих садочків. Декілька садків (до п’яти) ще не підключені до опалення через пориви на теплотрасах, але ці аварії будуть ліквідовані найближчим часом, і до кінця тижня буде підключено всі дошкільні навчальні заклади», – зазначила Ганна Старостенко.

Вона також розповіла, що столична влада вживає всі необхідні заходи, аби вчасно виконати програму щодо заміни вікон у садочках та школах.

«Ми маємо програми не лише із заміни вікон, а й щодо заміни харчоблоків у дитячих садках, а також у школах Києва. Незважаючи на те, що Київ знаходиться у складній ситуації, якщо говорити про наявність коштів у бюджеті, ми намагаємося зробити все, що від нас залежить, аби вчасно виконати всі програми, які дозволять зробити перебування дітей у навчальних закладах комфортнішим», – розповіла Ганна Старостенко.

Вона додала, що серед іншого, міська влада активно працює з інвесторами, які могли б допомогти дитячим садочкам.

«Ми бажаємо створити сприятливі умови для інвесторів, які могли б вкладати кошти у відновлення або будівництво дитячих садочків, реконструкцію та модернізацію існуючих», – зазначила заступник голови КМДА з гуманітарних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку