Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Школярі Голосієва долучилися до акції зі збору гуманітарної допомоги для бійців у зоні АТО

Колектив Будинку дитячої та юнацької творчості району організував та провів національно-патріотичну акцію «Земля України, то прадідів слава – єдина країна, єдина держава». Ініціатором акції виступила Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація.

Головна мета акції – виховання у школярів почуття єдності української спільноти на прикладах подвигів героїв України, формування громадянської та патріотичної свідомості у дітей.

Учасниками акції стали школярі загальноосвітніх навчальних закладів району:

  • учні 1-4-х класів взяли участь у акції дитячих малюнків і листівок «Україна, як мама і тато одна»;
  • учні 5-8-х класів – у акції листів підтримки пораненим бійцям «Добре слово в час важливий зігріє серце вояку»;
  • учні 9-11-х класів – у акції стінгазет «Шляхами Волі та Незалежності».

Діти проявили активну участь і створили близько 700 творчих робіт: малюнків, листівок, стінгазет та листів, аби підтримати бойовий дух наших захисників у сьогоднішній нелегкий час.

Також до благодійної акції «Цілюще джерело» зі збору води для бійців у зоні АТО активно долучились педагогічні колективи, батьківська громада та учнівське самоврядування шкіл. Зібрано більше 5 тонн води, близько 400 одиниць теплих речей (шкарпетки, рукавиці тощо).

16 жовтня гуманітарну допомогу та дитячі роботи передали через волонтерів Міжнародного благодійного фонду «Рух опору» для бійців.

Перейти до спискуВерсiя для друку