Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2014

17 - 21 листопада 2014 року у місті Лодзь (Республіка Польша) проходить IV Міжнародний фестиваль творчої молоді "Folk Inspirations"

 

  У місті Лодзь, третьому за населенням у Польщі, проходить  IV Міжнародний фестиваль «Folkowe Inspiracje» - форум талановитих дітей та молоді з 13 країн світу. Молоду творчу еліту України  представляють міста: Київ, Львів, Славутич, Дніпропетровськ, Кіроворград та Городок (Рівненська область). З Києва колорит та різнобарв'я української культури приїхали продемонструвати народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії "Фламінго", народний художній колектив ансамбль народної музики "Первоцвіт" та скаути Києва. Також з українською делегацією прибули юні журналісти творчої агенції «Юн-прес», які висвітлюють події фестивалю як в Україні, так і в Польші. 

  У рамках  фестивалю проходить безліч заходів: конкурси, концерти, зустрічі, флешмоби. На фестивалі молоді люди беруть участь в конкурсних програмах в номінаціях: інструментальна музика, хореографія, вокал, прикладне мистецтво, дизайн, фотографія. Слідкувати за перебігом подій можна через блог  делегації Київського Палацу дітей та юнацтва.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку