КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2014

Волонтери «Армії SOS» привезли учням гімназії №143, які писали листи на передову, підписані бійцями прапори

10 жовтня 2014 року відбулась незвичайна виховна година  учнів 6-А (кл. кер. Перебийніс О.П.)  та 6-Б (кл. кер. Дзюба О.С.)  класів гімназії № 143 з представниками організації «Армія SOS» Олександром Хаджиновим  та Олексієм Синюковим.(більше фото тут)

  Зустріч відбулася у теплій атмосфері. Щирість і чуйність гімназистів вразила всіх присутніх. Непідробні сльози дітей не залишили байдужими навіть мужніх чоловіків, які отримали від учнів гімназії поробки,  листи та малюнки з побажаннями здоров’я  та  миру для нашої України.На знак вдячності бійці АТО передали дітям бойові прапори з підписами бійців. Цей захід є яскравим прикладом того, що в Україні зростає нове покоління патріотів, які переймаються долею Батьківщини.

  Як написала журналістка каналу «1+1» Алла Хоцянівська  на своїй сторінці у Facebook «…вони щирі, такі світлі, відверті та небайдужі. Нове покоління! Нові патріоти, які розуміють значення цього слова! Я вірю в них! Сьогодні вони перевернули і вивернули мою душу. Дякую за щирість!».

  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.