Головна  →  Новини районів  →  13 жовтня 2014

Навчально-виховний комплекс №209 «Сузір’я» вітає з поверненням додому із зони АТО вчителя предмету Захист вітчизни – Мальця Станіслава Дмитровича

Навчально-виховний комплекс №209 «Сузір’я» вітає з поверненням додому із зони АТО вчителя предмету Захист вітчизни – Мальця Станіслава Дмитровича

Станіслав Дмитрович Малець – повернувся!

   Повернувся живим та неушкодженим! Повернувся не сам, а з цілим батальйоном солдат. Станіслав Дмитрович являється  командиром стрілкової роти батальйону Київська Русь, яка входить до складу антитерористичної операції на Сході України.

    Військові протягом  півроку виконували завдання з оборони держави в зоні АТО.  У військовій частині Десна родичі, друзі й колеги з гордістю та  полегшенням зустріли хлопців, які живими та здоровими повернулися зі східних рубежів нашої держави. Вояки з честю виконали свій професійний обов’язок і стійко боронили Вітчизну від посягань на її територіальну цілісність. Самі ж військові, у свою чергу, дякували родичам, друзям, колегам, волонтерам  за підтримку, яку відчували постійно.

                

   Матері солдат стрілкової роти низько вклонялися Станіславу Дмитровичу за те, що повернув їхніх синів живими додому, адже рота під його командуванням повернувся зі сходу без втрат!

                

   «Коли в’їхали в Київську область, одразу нахлинув шквал емоцій, всі дуже раділи. На обличчях з'явилися усмішки, лунали жарти, напруга спала, – ділиться пережитим Станіслав Дмитрович. – Хоча навіть там, на  Сході, коли люди бачили хлопців у формі, що їхали під синьо-жовтими стягами, дякували їм. Дорогою усі зустрічні привітно махали нам руками. Нині наш народ як ніколи єдиний. Слава Україні!»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку