Головна  →  Новини районів  →  6 жовтня 2014

Продовжуючи акцію «Ліки пораненим бійцям», учні НВК «Домінанта» разом з батьками навідались до тяжко поранених бійців у Київському військовому шпиталі.

Продовжуючи акцію «Ліки пораненим бійцям», учні НВК «Домінанта» разом з батьками навідались до тяжко поранених бійців у Київському військовому шпиталі.

     Продовжуючи акцію «Ліки пораненим бійцям», учні НВК «Домінанта» разом з батьками навідались до тяжко поранених бійців, які перебувають на лікуванні у Київському військовому шпиталі. Дівчата та хлопці 6-А, 6-Б, 8-А, 9-А, 9-Г класів вирішили цього разу крім солодощів, фруктів, сплетених власноруч теплих шкарпеток подарувати бійцям і пісні – патріотичні, запальні, які піднімають бойовий дух і віру у Перемогу.

     Відвідали школярі й криворіжця, бійця 40 батальйону територіальної оборони Кривбас Василя Скуженка, яким опікується уся шкільна громада. Воїн перебуває у Київському військовому шпиталі вже другий місяць. Так,  взявши одними з перших на себе удар ворожих військ, Василь Скуженко разом з побратимами 29 серпня при виході колони з Іловайська (Донецька область) через «гуманітарний коридор» був тяжко поранений. На сьогодні стан його діагностується як стабільно важкий.

Аби хоч трошки підтримати бажання Василя  жити і радіти сонцю, мама одного з учнів НВК «Домінанта» від щирого серця приготувала для нього і поранених бійців домашній величезний пиріг, яким пригостили усіх бажаючих.

     Справою свого громадянського обов′язку і за покликом серця учні НВК «Домінанта» беруть участь у благодійній і благородній роботі, яка неодмінно допоможе постраждалим і пораненим, і обов′язково даруватиме надію на мир, на щасливе життя і відновлення здоров′я бійця.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку